Voor wie is Administratiekantoor Van der Lee?

Wij bieden onze diensten aan kleine en middelkleine bedrijven en aan particulieren. Door onze zeer uiteenlopende relaties in het Midden- en Kleinbedrijf hebben wij een brede en veelzijdige kennis en ervaring opgebouwd in een groot aantal sectoren.

De kleine omvang van ons kantoor is direct onze kracht.
U heeft hierdoor een vaste contactpersoon die u en uw bedrijf persoonlijk goed kent. Door de directe lijnen bent u ervan verzekerd in korte tijd antwoorden te krijgen op al uw vragen.

Administratiekantoor Van der Lee heeft een uitstekend samenwerkingsverband met een gerenomeerd accountantskantoor, een fiscalist en een pensioendeskundige, waardoor ook de zeer ingewikkelde vraagstukken adequaat kunnen worden opgelost.
Ons kantoor heeft in de loop der jaren een zeer goede naam opgebouwd bij de Belastingdienst. Dat betekent dat uw administratie bij ons in goede handen is.

Kortom: het inschakelen van Administratiekantoor Van der Lee kan u veel tijd, geld en ergernis besparen!

Uiteraard bieden wij onze diensten ook aan particuliere relaties zoals het invullen van de belastingaangiften en/of voor het verstrekken van fiscaal advies.
Voor startende ondernemingen kunnen wij hulp bieden bij het opstellen van bijvoorbeeld een ondernemingsplan, kiezen van ondernemingsvorm, opstellen van prognoses, advisering inzake verzekeringen. Voor startende ondernemers rekenen wij de eerste drie jaren een speciaal uurtarief.

Administraties · Loonadministraties · Belastingzaken · Fiscale Adviezen